Välkommen 2021, fullt fokus framåt

2 februari, 2021

Jag vill börja med att önska er alla ett Gott & FRISKT Nytt År!!

Vi avslutar ett tråkigt pandemi-år med många inställda aktiviteter och påbörjar det nya året med att vaccineringen kommit igång. Det måste bli bra det här året tänker jag.

Jag tar min onsdagstur i virvlande snö och funderar på året som ligger framför oss. Jag vill försöka fokusera framåt och på allt vi ska försöka få att hända. Med anpassningar till rådande pandemin givetvis men det gäller att inte bli passiv i sin planering tycker jag.

Först av allt kommer vi att fortsätta erbjuda Lund med omnejd högkvalitativa naprapatbehandlingar, det tack vare att vi har ett himla duktigt gäng naprapater som kompletterar varandra mycket bra. Dessutom har vi faktiskt kul ihop!

Vi är flexibla och tillmötesgående för att kunna erbjuda bästa möjliga vård till varje individ. Vi har stort fokus på att vi är ett team- naprapat och patient – som tillsammans ska hjälpas åt att må bättre.

Kollegan David är föräldraledig fram till efter sommaren men då börjar han på halvtid eftersom han kommit in på Masterprogrammet i Naprapati (på distans). Ska bli spännande att följa hans studier.

Den nyaste värvning vi har på kliniken, Nicolai är vikarie för David under hans föräldraledighet men vi hoppas kunna ha honom kvar även efter det. 

Jag kommer att fortsätta erbjuda individuella löpkonsultationer i Lund men även hoppas jag att löpkursen i liten grupp ska bli av efter sportlovet. Till våren planerar jag också att jobba vidare med Löphelger i Halland. Jag hade pilotavsnittet tidigt i höstas och var väldigt uppskattat av deltagarna. Förhoppningsvis ska även bastun stå klar till dess.

Mer information kommer snart men maj är planen.

Jag hoppas också att det kommer att bli möjligt att tävla igen och då ser jag fram mot fler äventyr med de funktionsvarierade barnen och Joellettevagnarna. Mitt eget tävlande kommer pausas till vidare delvis på grund av mitt knä (meniskskada) men även på grund av motivationsbrist. Jag kommer fokusera mer på äventyr och upplevelser än riktig tävling.

Mitt nyårslöfte för 2021 är bland annat att bli mer vän med havet och lära mig vindsurf men även att lära mig behärska MTB ute i skog och mark. Det är väldigt roligt att lära sig nya sporter. Kul också att kollegorna uppskattade ”julfesten” som blev lerfest på ST Hans då Mattias Nordström från Fridhems Cykel ledde ett utmanande MTB-pass med oss.

Vad jag önskar mer av 2021 är också fortbildning. Jag saknar kurserna jag brukar gå på och träffa alla kollegor runt om i landet. Näst på tur är en Dry Needling-kurs för mig och Mathilda. Får bara hoppas att vi kan få till en corona-anpassad kurs i snar framtid.

I övrigt kommer jag att försöka fortsätta blogga. Det var det nya för året 2020, tillsammans med att jag skaffade en ”manager”, Olle Burlin, som hjälpt oss med marknadsföring och hemside-arbete och kunnat ge goda råd till hur vi ska stärka klinikens varumärke. 

Vår eminenta fotograf Jens Nordström gjorde snygga reklamfilmer åt oss i våras som kommer att finnas på vår hemsida framöver.

Jag gillar verkligen att nätverka på det här sättet; med andra lokala småföretagare. Det är stimulerande att försöka hjälpa varandra speciellt i dessa svåra tider.

För övrigt är vi med på Lunds Kommuns personalbonus och därmed kan alla kommunens anställda använda det presentkortet hos oss ända fram till i sommar.

– Ta hand om er & varandra!

Bästa hälsningar Sara

Välkommen 2021, fullt fokus framåt