Om oss

Om oss

Sara Hannerz

Leg. Naprapat sedan 2001.

Sara driver sedan årskiftet 2005-2006 Lunds Naprapatklinik. Men intresset för ett hälsosamt, aktivt och skadefritt liv präglar inte bara jobbet. Sara lär som hon lever. Med en bred idrottsbakgrund tävlar hon idag i olika trail- och ultralöplopp runt om världen samtidigt som hon lär ut skadefri löpning/träning och behandlar smärta som naprapat. Sara är också certifierad MammaMagetränare.

sara@lundsnaprapatklinik.seMathilda Augustsson

Leg. Naprapat

Lundatjejen Mathilda har varit en del av Lunds Naprapatklinik sedan våren 2009. Med en uppväxt som välmeriterad bordtennisspelare har Mathilda alltid
haft ett stort intresse för idrott, kost och en hälsosam livsstil. I naprapatrollen är Differentialdiagnostik (vilka olika diagnoser kan samma symptom tyda på) en av paradgrenarna, men också behandling och träning för gravida och nyblivna mammor.

mathilda@lundsnaprapatklinik.se

David Havia

Leg. Naprapat

Redan efter sin prao i åk 9 visste David att han ville jobba som naprapat. Då var det undersökningens detektivarbete som lockade. Idag är David utbildad undersköterska och legitimerad naprapat, specialiserad på axelledsbesvär. David har arbetat hos oss sedan början av 2011. Nu består Davids aktiva liv framför allt av löpning och styrketräning, men han har också erfarenhet av bandy på elitnivå. Riktig bandy på is.

david@lundsnaprapatklinik.se


Susie Marczinko

Leg. Naprapat

Susie blev färdig naprapat redan 1995 och grundade Lunds naprapatklinik 1996. I rollen som naprapat tar gärna Susie ett större grepp. Hon brinner för att hjälpa sina patienter att må bra och utvecklas i både kropp och sinne. Stresshantering och nålbehandling, så kallad Dry needeling, är några specialiteter.

susie@lundsnaprapatklinik.se