Löpkurs

11 november, 2020

OBS FRAMFLYTTAT TILL JANUARI PGA PANDEMIN

Äntligen löpkurs igen!

Vad passar inte bättre i Corona- och hemmakontorstider än att träna utomhus och på dagtid? Nu när vi helst inte ska gå till gymmet så får vi bra träning utomhus, utan risk för smittspridning och vi får även vår daliga dos dagsljus, verkligen ”win win”.

Jag planerar lunchpass på tisdagar med start om 2 veckor, med avslutning i skogen en lördagsmorgon . Totalt blir det 5 stycken tillfällen. Vid anmälan/intresse mejla mig på sara@lundsnaprapatklinik.se

När? tisdagar 11-12.30 med start 24/11 och trailpass lördagen 19/12 alternativt 9/1.

Var? Samling utanför Lunds Naprapatklinik på Stora Tomegatan 16A och därefter på olika platser i Lund.

Vad? fokus är att få hjälp med löpteknik och genomgång av olika typer av löpskolningsövningar, löpstyrke och rörlighetsövningar men också långa och kortare intervaller samt backträning under vägledning av erfaren naprapat & löpare.Antal deltagare? 6-10 st.

Nivå? Individanpassning från nybörjare till mer erfaren löpare Pris? 1500 kr/person.

Min bakgrund: Naprapat sedan 20 år tillbaka, med mycket löpare på bänken. Sprungit sedan jag var 6 år gammal, allt från 400m på bana, stadslopp, berg, glaciär, öken till 13 mil i skogen. Mina främsta meriter (på senare år): 1a på Kebnekaise Classic Summer (ca 42 km), 1a i Transylvanien (55 km 3000 hm), 3a Kullmannen 21 km.

Hoppas du vill vara med!

Glada löparhälsningar
Sara

Löpkurs